פונדקאות פותחת בפני נשים שלא יכולות לשאת היריון בעצמן, את האפשרות להורות ביולוגית. אז נכון, העובר לא מתפתח ברחמה של האם הביולוגית, אבל מהרגע שהגיח לאוויר העולם, הוא צאצא שלה לכל דבר וממלא אותה באושר
הקפאת ביציות מסיבות רפואיות יכולה לתת תקווה לנשים חולות או לכאלו החוות הידללות מוקדמת במאגר הביציות להרות וללדת בעתיד
"זוג או אשה שמתחילים טיפולי פריון צריכים לדעת שהם נכנסים למסע. אתה יודע מתי הוא מתחיל, אתה לא יודע מתי בדיוק הוא יסתיים, אבל תמיד צריך לזכור שלמסע הזה יש תוצר סופי מדהים – ילד"
איך נבחר תורם זרע? מה הבדיקות שעליו לעבור? מי פונה לבנק הזה ואיך ממזערים את הסיכוי לנישואים בתוך המשפחה?
טכנולוגיה חדישה מעלה את סיכויי הצלחת טיפולי ההפריה החוץ גופית באמצעות בחירה אופטימלית של העוברים שיוחזרו לרחם
למרות הדעה הרווחת שמרבית בעיות הפוריות מקורן בבת הזוג, העובדות הן שהסיבות לאי-פריון של בני זוג נובעות במחצית מהמקרים מבן הזוג ומחצית מן האישה. לכן בירור פוריות נעשה תמיד לשני בני הזוג. הבירור הראשוני והחשוב של בן הזוג היא בדיקת הזרע.
הכותרות בעיתונים מדווחות על כוכבות בנות 49 שחובקות תאומים ועל כאלה שחזרו למעגל ההורות בגיל 55. כותרות מהסוג הזה מייצרות אשליה שלהריון אין מגבלת גיל. ובכן, מדובר באשליה.
למרות המדע והקדמה, המסייעים לנשים בגילאי ה-40 לחייהן להרות, מזהירים הרופאים שלא תמיד תוכל כל מטופלת בגיל זה לייצר ביציות בכמות מספקת ובאיכות טובה על מנת להרות וללדת.
10% מכלל הזוגות בעולם מתקשים להרות. רגע לפני שאתם הולכים לעשות בירור פוריות אצל הרופא, ד"ר גליה אורון, רופאה בכירה ביחידה לפריון והפריה חוץ גופית בבילינסון, מפזרת את הערפל סביב טיפולי הפוריות.