פורסם בראשונה: 21.08.2013
עונת החגים בפתח, ולצד החופשות, הטיולים, ושאר הבילויים, איך אפשר, אצלנו בעם היהודי, בלי רצף כמעט לא הגיוני של ארוחות שפע בהן אנו מבשלים ואופים, מארחים ומתארחים, טועמים ושותים. אז בואו נראה איך אפשר לעבור את חווית החגים כשאנחנו מבשלים ואוכלים בהנאה, בבריאות ובקצת פחות קלוריות, כדי שאולי השנה לא נשמע את עצמנו אומרים – "דיאטה? אחרי החגים"... הנה לכם כמה טיפים ורעיונות לשינויים קטנים לשיפורי מתכונים...
שיהיה לכולנו חג שמח, ושנה של בריאות ואושר
לתשומת ליבך, השימוש באפשרויות השונות של "פייסבוק" עשוי לשתף את המידע עם אחרים