שיקום חיילים

trueבתי חולים > לוינשטיין > דף הבית > שיקום חיילים > ההורים המאמצים של החיילים פגועי הראש

ההורים המאמצים של החיילים פגועי הראש

בלוינשטיין מסורת ארוכת שנים של טיפול בחיילי צה"ל וכוחות הביטחון לאורך השנים והמלחמות השונות. מזה שנים קיים קשר אמיץ בין לוינשטיין לפצועי צה"ל ששוקמו בו.

את הקשר ליוו אורה (שתבדל"א) ויאיר (ז"ל) שני, תושבי רעננה וההורים המאמצים של מחלקת שיקום חבלות מוח במרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. מדי שנה מתקיים אירוע הצדעה מסורתי לפצועי צה"ל בחג החנוכה. האירוע בחסות  לוינשטיין ו​בשיתוף ארגון נכי צה"ל.
יאיר ז"ל ואורה שתבדל"א פעלו יחד בהתנדבות במשך שנים רבות למען פצועי צה"ל פגועי חבלה מוחית בלוינשטיין, ואף קיבלו בשנת 2008 את "אות יקיר העיר רעננה" על פעילותם. בני הזוג תורמים מזמנם למען הנפגעים ושומרים עימם על קשר לאורך השנים, בארגון אירועי חג, במפגשים חברתיים, בנופשים ובתחרויות ספורט.

בוגי יעלום בהדלקת נר בלוינשטיין
במסיבה שנערכה בחנוכה לכבוד פצועי צה"ל שאושפזו לוינשטיין, אמר הרמטכ"ל לשעבר, משה (בוגי) יעלון: "מדי שנה, כשאנחנו נפגשים במסגרת הזאת של פצועי צה"ל ואנשים שנפגעו תוך כדי הגנה על המולדת, אני רואה אנשים שהכרתי כשנפצעו ומאז עברו תהליך ארוך של שיקום והתמודדות – זה בעיניי התגלמות ניצחון הרוח על החומר. זהו רגע של נחת עבורי לראות את הפצועים בכל שנה והזדמנות להודות לצוות המטפל המסור של בית החולים לוינשטיין".

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

להדפיס

לשלוח בדוא"ל

חיילים - צרו איתנו קשר!

חיילים יקרים ומשפחות יקרות,

אל תהססו לפנות אלינו בכל שאלה, בירור או לסיור ללא תשלום לפני מעבר לאשפוז בבית חולים לוינשטיין.

ניתן לפנות לגילה רגב, מנהלת הסיעוד בבית החולים
09-7709096
gilar@clalit.org.il