חדשות 2021

trueבתי חולים > לוינשטיין > דף הבית > מידע שימושי > חדשות לוינשטיין > חדשות 2021 > ביקור הרב הראשי של רעננה בלוינשטיין

ביקור הרב הראשי של רעננה בלוינשטיין

הרב פרץ, הרב הראשי של רעננה, הגיע לביקור במרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין בעיר כדי להתרשם מההכנות לחג הפסח. הרב פרץ ידוע כידיד של המרכז הרפואי ודואג לשמור על קשר הדוק לאורך השנים עם הנהלת המרכז

הרב פרץ בלוינשטיין

המפגש כלל פגישה עם מנהל המרכז הרפואי, ד"ר חגי אמיר. בביקור השתתפו: הרב יהודה רייך, מזכירו של הרב פרץ, הרב מנחם לפקיבקר, רב הכללית, הרב שמואל חרמ"ץ, רב המרכז הרפואי, מריו קונבקי, סגן המנהל האדמניסטרטיבי ואבישי דגמי, מנהל המטבח.

הרב פרץ ציין: "אשריכם שאתם מביאים ישועה, תקווה ותרופה לאנשים שמגיעים לפה במצבים לא פשוטים. תבורכו מן השמיים".

במהלך הביקור נמכר החמץ של המרכז הרפואי לוינשטיין באמצעות הרב פרץ. בסיום המכירה קיבל מנהל המרכז הרפואי אישור מכירת חמץ לפסח מהרבנות הראשית של רעננה.

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

להדפיס

לשלוח בדוא"ל