היתכנות לתגובה אלרגית במגע עם מזון אלרגני
ילדך אלרגי למזון? חושש מתגובה במגע עם המזון האלרגני?
המחקר הזה נועד עבורך!
ביחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית במרכז הרפואי מאיר מתבצע מחקר הבודק האם הילד האלרגי למזון גם אלרגי לאותו מזון במגע.
לצורך כך, דרושים ילדים בגילאי 1-18 שנים, אשר מאובחנים כסובלים מאלרגיה מיידית למזון.
דרישות המחקר – ביקורת אחת במרפאה בה יתבצעו תבחינים עוריים עם המזון האלרגני (התבחינים המקובלים + תבחין באמצעות מדבקת המחקר) וכן מילוי שאלונים באופן מקוון (ביום הבדיקה, שבוע וחודשיים לאחר ביצוע התבחינים).
לפרטים נוספים ובדיקת התאמה להשתתפות במחקר, נא לשלוח סיכום ביקור אלרגולוג/ית מהשנה האחרונה למייל: ronzah@clalit.org.il
או ליצור קשר טלפוני עם ד"ר עידית לחובר – רוט: 054-3152585
*******************************************************************
אצות כמקור חלבון פוטנציאלי למאכל אדם
יש בידכם הזדמנות לעזור בייצור המזון של העתיד !
דרושים/ות מתנדבים/ות מעל גיל 18, ללא מחלות רקע
למחקר בנושא:
חלבוני אצות ים ירוקות מסוג אולווה
כמקור חלבון פוטנציאלי למאכל אדם.

המחקר מתקיים ביחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית,
במרכז הרפואי מאיר, כפר סבא
ובחוג למדעי הסביבה, אוניברסיטת ת"א
במסגרת המחקר צורכים אבקה המכילה חלבוני אצה.
יינתן תשלום על סך 50 ש"ח בעבור כל מפגש ומענק למסיימי המחקר.
לפרטים נוספים ניתן לפנות בטלפון 052-2249543 או במייל
ronit.confino@gmail.com