לשפוך את האוכל לתוך שקית האחסון (קנגרו)
להוציא את האוויר מצינור הקנגרו, עד שהאוכל מגיע לקצה הצינור
לחבר את קצה הקנגרו שבו מאוחסן האוכל הנוזלי לתוך צינור הזונדה
לפתוח באיטיות את המלחציים כדי להתאים את מהירות ההאכלה
תהליך ההאכלה אמור להימשך לפחות 45 דקות עד שעה
חשוב להושיב או להרים את ראש המטופל בזמן ההאכלה ולהישאר בתנוחה זו במשך 60-30 דקות. פעולה זו מונעת אספירציה (שאיפת מזון לקנה הנשימה) וסיבוכים
אם יש שיעול או קשיי נשימה בזמן ההאכלה, ישד להפסיק מיד את ההאכלה וליצור קשר עם הרופא המטפל
בקיץ ובימים חמים, יש לשים קרח בכיס הקנגרו למניעת החמצה של האוכל
כאשר התהליך מסתיים, יש מלא את הקנגרו (שקית אחסון האוכל) בכמות מים לשטיפה - בדרך כלל 30cc
אחרי לקיחת המים, יש לגלגל את המלחציים מלמטה על מנת לכבות ולנתק את מיכל האוכל
יש להשתמש במיכל נקי לכל האכלה. אחרי כל שימוש, יש לשטוף ביסודיות את מיכל האוכל בנוזל לניקוי כלים ומים
להכניס את האוכל לתוך שקית האחסון (קנגרו)
להוציא את האוויר מצינור הקנגרו, עד שהאוכל מגיע לקצה הצינור
לחבר את קצה הקנגרו שבו מאוחסן האוכל הנוזלי לתוך צינור הזונדה
לפתוח באיטיות את המלחציים כדי להתאים את מהירות ההאכלה
תהליך ההאכלה אמור להימשך לפחות 45 דקות עד שעה
חשוב להושיב או להרים את ראש המטופל בזמן ההאכלה ולהישאר בתנוחה זו במשך 60-30 דקות. פעולה זו מונעת אספירציה (שאיפת מזון לקנה הנשימה) וסיבוכים
להוציא את האוויר מצינור הקנגרו, עד שהאוכל מגיע לקצה הצינור
לחבר את קצה הקנגרו שבו מאוחסן האוכל הנוזלי לתוך צינור הזונדה
לפתוח באיטיות את המלחציים כדי להתאים את מהירות ההאכלה
תהליך ההאכלה אמור להימשך לפחות 45 דקות עד שעה
חשוב להושיב או להרים את ראש המטופל בזמן ההאכלה ולהישאר בתנוחה זו במשך 60-30 דקות. פעולה זו מונעת אספירציה (שאיפת מזון לקנה הנשימה) וסיבוכים
אם יש שיעול או קשיי נשימה בזמן ההאכלה, יש להפסיק מיד את ההאכלה וליצור קשר עם הרופא המטפל
בקיץ ובימים חמים, יש לשים קרח בכיס הקנגרו למניעת החמצה של האוכל
כאשר התהליך מסתיים, יש מלא את הקנגרו (שקית אחסון האוכל) בכמות מים לשטיפה - בדרך כלל 30cc
אחרי לקיחת המים, יש לגלגל את המלחציים מלמטה על מנת לכבות ולנתק את מיכל האוכל
יש להשתמש במיכל נקי לכל האכלה. אחרי כל שימוש, יש לשטוף ביסודיות את מיכל האוכל בנוזל לניקוי כלים ומים.