ניווט והתמצאות
צור קשר
פייסבוק
תורמים לסורוקה
מידע שימושי
להצטרפות לכללית
מכון גסטרו
קישור אל דף מידע והדרכה לקראת תבחין נשיפה לבדיקת אי סבילות לפרוקטוז
זיהוי אי סבילות לסוכר הפירות המצוי בפירות, ירקות ובמזונות ממותקים, באמצעות נשיפה לתוך מכשיר מיוחד.
דגנים לא מלאים: אורז, פתיתים, לחם אחיד, פיתה. ירקות מבושלים: תפוח אדמה, קישוא, גזר. מעט שמנים: קנולה, שמן זית, חמאה, מזולה. חלבונים: עוף, הודו, דגים, שבבי סויה מתובלים בתבלינים: מלח, פפריקה מתוקה, כורכום, פלפל שחור. שתייה: מים, תה ללא סוכר.אין לשתות אלכוהול במשך 24 שעות לפני הבדיקה.
האם תוכן זה היה מועיל?
לתשומת ליבך, השימוש באפשרויות השונות של "פייסבוק" עשוי לשתף את המידע עם אחרים
תגיות
אני רוצה...
להדפיס
לשלוח