מרכז רפואי כרמל, חיפה

trueבתי חולים > כרמל > מרכז רפואי כרמל, חיפה > חדשות הכרמל > דורי בז'רנו מונה למנהל האדמיניסטרטיבי של כרמל

דורי בז'רנו מונה למנהל האדמיניסטרטיבי של כרמל

הוא רץ למרחקים ארוכים, בשעות הפנאי מנגן בגיטרה וכשהיה ילד הוא בכלל רצה להיות מורה. תכירו את דורי בז'רנו, הדור הבא בניהול שנכנס החודש לתפקידו החדש כמנהל האדמיניסטרטיבי של בית חולים כרמל.

פורסם בראשונה: 30.04.2023

  • מאת:
  • מרכז רפואי כרמל, חיפה
דורי בז'רנו – המנהל האדמיניסטרטיבי החדש של כרמל. צילום - אלי דדון

​​​דורי בז'רנו - הדור הבא בניהול כרמל

"אני מאמין שעובדי בית החולים, המצטיינים בשילוב האיכות והשירות המצוינים שלנו יחד עם הטכנולוגיות החדשות יביאו את בית חולים כרמל להישגים ופסגות חדשות", אומר דורי המנהל האדמיניסטרטיבי החדש של כרמל.​

לפני כ- 5 וחצי שנים הגיע דורי בז'רנו לבית חולים כרמל ומאז שמו הולך לפניו כמקצוען חסר פשרות המקפיד על איכות וביצוע פרויקטים עד הפרט האחרון ומצטיין ביחסי אנוש.

דורי, תושב חיפה, שימש עד לאחרונה כמהנדס הראשי של בית החולים, סגן מנהל אדמיניסטרטיבי, וחבר הנהלה.

דורי מחליף בתפקידו את עוז יאיר שעבר לשמש כמנהל האדמיניסטרטיבי של בית חולים העמק מקבוצת כללית בעפולה.

במסגרת תפקידו כמנהל האדמיניסטרטיבי של בית חולים כרמל מקבוצת כללית וכיד ימינו של מנהל בית החולים ד"ר אבי גולדברג, יהיה אחראי דורי על ניהול תקציבים ופרויקטים במאות מיליוני ₪ בשנה, ניהול מאות עובדי כח האדם הלא רפואי בבית החולים, תפעול שוטף של בית החולים, טיפול ברכש הטכנולוגי, פיתוח בינוי ותשתיות וקידום בית החולים בכל החזיתות ועוד.

 דורי בז'רנו – המנהל האדמיניסטרטיבי החדש של כרמל. צילום - אלי דדון

"אני מאמין במקצועיות גבוהה תוך שמירה על רמת שירות ואנושיות", אומר דורי.

אני מאמין שהעובדים שלנו, המצטיינים במקצועיות, ברמת האיכות וברמת השירות למטופלים, בשילוב עם הטכנולוגיות הקיימות ואלו הצפויות להגיע לבית החולים, יביאו את בית החולים שלנו להישגים ופסגות חדשות".  

דורי, בוגר תואר ראשון בהנדסה אזרחית בהצטיינות מטעם הטכניון, בוגר קורס מנהלי פרויקטים (PMO), קורס ניהול דרג ביניים של כללית וקורס מהנדסי מוסדות רפואה של אוניברסיטת אריאל ומשרד הבריאות.

דורי, קצין במילואים, שירת כמפקד צוות בחטיבת הצנחנים, הוביל בהצלחה את צוות ההנדסה והאחזקה​ של כרמל להישגים והצלחות רבות.​

דורי מביא איתו לתפקיד מקצועיות גבוהה, הכרות מעמיקה עם בית החולים, יחסי אנוש מצוינים ורמת שירות גבוהה. 

למרות האחריות הכבדה ודרישות התפקיד הרבות, מוצא דורי בין לבין גם זמן והוא רץ ומשתתף במרוצים למרחק חצי מרתון, הוא מנגן בגיטרה וגם רוכב על אופנוע כבד מה שעוזר לו לנקות את הראש ולהגיע לכל מקום לפני הפקקים. 

עם כניסתו לתפקיד המנהל האדמיניסטרטיבי אומר דורי כי, "​בית החולים כרמל נמצא בתהליך התעצמות טכנולוגית אדירה הכוללת, הצטיידות ברובוט דה- וינצ'י לניתוחים, ​​​הקמת מכון MRI, הקמת מכון PET CT, הקמת חדר צנתורים נוסף לאלו הקיימים, כל אלה ופרויקטים נוספים ורבים לשיפור ושדרוג בתחום השירות והאיכות, ישפרו את שירות וזמינות השירותים הרפואיים של בית החולים לטובת כלל המטופלים שלנו". 

דורי תושב חיפה בן 43 נשוי לאיילת לבורנטית במקצועה ואב מסור לשני בנים איתמר בן ה- 15 ועומרי בן ה- 10.


 

בתמונות:
דורי בז'רנו – המנהל האדמיניסטרטיבי החדש של כרמל
קרדיט צילום – צילום אלי דדון
* התמונות חופשיות מזכויות לשימוש​

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

הדפס

שלח לחבר