בכרמל אומרים תודה וברוך הבא
גדי כהן החל את עבודתו בכללית בשנת 1998 כמנהל כספים בבית חולים סורוקה והתקדם במהירות במסלולי הניהול תוך שהוא משמש בתפקידים בכירים כסמנכ"ל לוגיסטיקה, תשתיות ומערכות מידע, וכמנהל משאבי אנוש של הכללית.
באירוע החפיפה והתודה הודה עוז יאיר המנהל האדמיניסטרטיבי של כרמל למר כהן על עבודתו ומסירותו רבת השנים לכללית ולכרמל ואמר, "גדי מלווה אותי המון שנים והיה לי הכבוד והעונג לעבוד איתו ומולו. גדי תמיד הקשיב לצרכי בית החולים תוך אמפטיה ורצון אמיתי לעזור. אני מלא תודה והערכה לגדי ומאחל לו הצלחה רבה".
איתן שלייפר, שמחליף את גדי בתפקידו הוא יליד חיפה, נשוי +2, בעל תואר שני במנהל מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון ותואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת ת"א.
איתן מונה בשנת 2012 למנכ"ל קבוצת ש.ל.ה, חברת בת של "שירותי בריאות כללית". קבוצת ש.ל.ה מנהלת את רשת מרפאות "כללית סמייל", "כללית אסתטיקה" ו"כללית רפואה משלימה", המפעילות סניפים רבים גם בחיפה, בקריות, בצפון, בעמקים ובאזור חדרה. בתפקידיו האחרונים, שימש מר שלייפר גם כראש אגף הרכש של הכללית והיה אחראי על ניהול כל מערך הרכש של הציוד הרפואי וכמנהל האדמיניסטרטיבי של מרכז שניידר לרפואת ילדים.

מנהל כרמל ד"ר אבי גולדברג ברך את מר שלייפר עם כניסתו לתפקיד והודה למר כהן על עבודתו מול כרמל לאורך השנים ואמר, "תודה לכם על הסיור והחפיפה שמכבד את השטח, כרמל בתקופה של סגירת פערים והשלמות טכנולוגיות ואתם מביאים אתכם את התקווה הכל כך חשובה לנו בבית החולים. תודה לגדי על התמיכה לאורך השנים היית ואתה חבר אמיתי של בית החולים".

במהלך הביקור סיירו גדי ואיתן בליווי חברי ההנהלה, במכון הרנטגן של בית החולים בניהולה של ד"ר נטליה גולדברג, ראו והתרשמו מהתקדמות הבינוי וההערכות לקליטת ה- MRI עם מהנדס בית החולים דורי בז'רנו, ביקרו בחדר הצנתורים המתקדם ושמעו הסברים ממנהל יחידת הצנתורים של כרמל פרופ' רונן יפה. הם סיירו גם באגף התפעולי של בית החולים פגשו עובדים ומנהלים.

גדי כהן שמסיים בימים אלו את עבודתו רבת השנים וההישגים בכללית הודה להנהלת כרמל על הביקור והפרידה המכובדים ואמר, "אני מכיר היטב את כרמל מגלגוליי בכללית, כרמל הצטיין תמיד ביכולות שלו והביא גאווה גדולה לכללית. אהבתי תמיד לבקר בכרמל ומצאתי וקיבלתי כאן שיתוף פעולה נהדר. תמשיכו לחלום ולעשות חייל והמון הצלחה לאיתן בדרכו החדשה".
בתמונות:
גדי כהן ואיתן שלייפר עם הנהלת כרמל
גדי כהן ואיתן שלייפר בסיור ההיכרות והפרידה בכרמל
קרדיט צילום – צילום אלי דדון
* התמונות חופשיות מזכויות לשימוש