חדשות 2025

trueבתי חולים > כרמל > מרכז רפואי כרמל, חיפה > חדשות הכרמל > חדשות 2025 > מצויינות מלידה

מצויינות מלידה

גאווה בכרמל: ד"ר ראובן קידר, מנהל חדרי הלידה במרכז רפואי כרמל, זכה בפרס הצטיינות יוקרתי מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית בישראל (הר"י), על תרומתו יוצא הדופן לקידום החינוך רפואי בהתמחות.

פורסם בראשונה: 19.05.2025

  • מאת:
  • מרכז רפואי כרמל, חיפה
ד"ר ראובן קידר מקבל את פרס ההצטיינות מידי פרופ' ענתבי. צילום - אלי דדון

​מצוינות מלידה: ד"ר ראובן קידר מכרמל זכה בפרס ארצי יוקרתי על תרומתו לחינוך רפואי בישראל

ד"ר קידר נבחר בקפידה מבין מאות מועמדים מכל רחבי הארץ, בזכות יוזמות חדשניות והשקעה מתמשכת בפיתוח דור העתיד של הרופאים.

את הפרס העניק לו יו"ר המועצה המדעית, פרופ' אייל ענתבי, באירוע מרשים ומכובד בתל אביב לרגל הכנס השנתי הארצי השלישי לחינוך רפואי בהתמחות.

ד"ר ראוב ן קידר עם צוות חדר לידה. צילום - אלי דדון

במהלך השנים האחרונות, משמש ד"ר קידר כיו"ר ועדת ההתמחות של כרמל, חלק מהובלת החינוך של ועדת החינוך וההוראה בניהולה של פרופ' דבי זיסמן.​​
מאז כניסתו לתפקיד הוביל ד"ר קידר שורת מהלכים שהציבו את החינוך בבית החולים במקום הגבוה ביותר. בין המהלכים שמוביל ד"ר קידר בתחום החינוך הרפואי בכרמל הוא קידום מובילי חינוך מכלל מחלקות בית החולים המתניעים תהליכי עומק בחינוך רפואי במחלקות האם. רבות מהיוזמות החדשות הוצגו בכנס חינוך רפואי הראשון שהיה בבית החולים בשנה הקודמת אליו הגיעו אורחים רבים ונכבדים מכל מרחבי הארץ.  

ד"ר ראובן קידר. צילום - אלי דדון

"אני רואה בתפקיד שלי שליחות והשפעה אמתית על הרופאים של מחר", אמר ד"ר קידר בהתרגשות עם קבלת הפרס.
 "בכרמל אנו מקפידים על טיפוח מקצוענות רפואית, חידוד יכולות התקשורת הבינאישית והשקעה פרטנית בכל מתמחה".

דר קידר פרופ דבי זיסמן וחגית קרסו. צילום - אלי דדון

לדברי ד"ר קידר הזכייה וההצטיינות הינם תוצאה של שיתוף פעול הדוק ופורה עם השותפים לדרך. "תודה גדולה לפרופ' דבי זיסמן ולצוות ועדת החינוך וההוראה של כרמל, וכמובן לחגית קרסו ואורית יאקשין מהצוות המנהלי, הסוללות עבורנו את הדרך להצלחה ולעשייה בפועל" סיכם ד"ר קידר.

מרכז רפואי כרמל ממשיך להוביל את הרפואה הישראלית קדימה באיכות, בחינוך ובהשפעה על עתיד הרפואה בישראל.

 

 

בתמונות:
ד"ר ראובן קידר מקבל את פרס ההצטיינות מידי פרופ' ענתבי
ד"ר ראובן קידר יו"ר ועדת ההתמחות ומנהל חדרי הלידה במרכז הרפואי כרמל
תעודת ההצטיינות
קרדיט צילום – אלי דדון
* התמונות חופשיות מזכויות לשימוש

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

הדפס

שלח לחבר