מרכז רפואי העמק

trueבתי חולים > מרכז רפואי העמק > מרכז רפואי העמק > חדשות > הגברת הראשונה של רפובליקת סיירה ליאון באפריקה ביקרה השבוע במרכז רפואי העמק

הגברת הראשונה של רפובליקת סיירה ליאון באפריקה ביקרה השבוע במרכז רפואי העמק

אשת הנשיא של סיירה ליאון ביקרה במרכז רפואי העמק, במסגרת ביקור רשמי בישראל

​לפני כחמש שנים הוקמה בסיירה ליאון יחידת דיאליזה על ידי משלחת ישראלית בראשותו של ד"ר אבשלום שוסטק, לשעבר מנהל יחידת הדיאליזה במרכז רפואי העמק, ומאז נשמר הקשר המקצועי והתמיכה הישראלית.

בביקורה בישראל, הגיעה אשת הנשיא, הגב' סיה ניאמה קורומה לביקור ביחידה לנפרולוגיה במרכז רפואי העמק, נפגשה עם ד"ר שוסטק ועם מנהל מחלקת הנפרולוגיה הנוכחי ד"ר דוד טובבין, האחות האחראית נירה קרת ואנשי הצוות. גב' קורומה הודתה לאנשי בית החולים ולמדינת ישראל על התמיכה המקצועית רבת השנים שמסייעת למדינתה לטפל טוב יותר באזרחי סיירה ליאון, וסיפרה כי היא פועלת במרץ כדי להמשיך ולשפר את שירותי הרפואה במדינתה.

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

לתרומה

הדפסה

לשלוח לחבר