בילינסון NEXT

trueבתי חולים > רבין > בילינסון NEXT > אולטרסאונד ביתי

אולטרסאונד ביתי

לראות את העובר מהספה בבית

​​​​​​כולנו היינו רוצות לעבור את תקופת ההיריון ברוגע ובשקט נפשי

הרצון לדעת מה קורה עם העובר שבבטן מלווה אותנו לא מעט בתקופה זו. עם האולטרסאונד הביתי תוכלי להיות קרובה יותר אל הבייבי שלך. מהיום את כבר לא חייבת לרוץ למרפאה בכל פעם שאת מודאגת.

בדיקת האולטרסאונד הביתי נחשבת כבדיקה מהימנה לצורך מעקב אחר העובר וניתנת לשימוש החל משבוע 14 להיריון ועד סוף ההי​ריון. הבדיקה לא דורשת הכנות מיוחדת, נוחה לשימוש ונטולת סיכונים עבורך ועבור העובר. כעת את יכולה לבצע אולטרסאונד גם מהבית בכל זמן שנוח לך ולקבל מענה רפואי מרחוק.


האולטרסאונד הביתי להריון של חברת Pulsenmore, הוא פיתוח ישראלי המבוסס על טכנולוגיה חדשנית וראשונה מסוגה בעולם!

את הסריקה מבצעת האישה ההרה באמצעות מתמר אולטרסאונד קומפקטי המתחבר ישירות למכשיר הסמארטפון שלה ואפליקציה ייעודית המנחה את המטופלת כיצד לסרוק ב- 5 שלבים פשוטים וקצרים. 

את סרטוני האולטרסאונד מקבל צוות רפואי של בית חולים בילינסון ומפענח את הפרמטרים הנבדקים עבור מטופלות כללית מושלם, עד 4 שעות מרגע עליית הסרטון לענן.

שירות האולטרסאונד הביתי בכללית בודק את תקינות שלושת המדדים החיוניים לבריאות העובר:

  • דופק עוברי
  • תנועות העובר
  • כמות מי השפיר


היתרונות של מכשיר האולטרסאונד הביתי:

  • בטוח לשימוש ומאושר על ידי משרד הבריאות
  • הבדיקה מהימנה
  • זמינה ונוחה מכל מקום, 7 ימים בשבוע, 365 ימים בשנה, מ 08:00 עד 22:00 כל יום
  • קבלת פיענוח ממוקד המומחים בבילינסון, עד 4 שעות מרגע עליית הסרטון לענן
  • עד 50 בדיקות לאורך ההריון


צוות המומחים בבילינסון בניהולו של פרופ' ערן הדר, כולל צוות רופאי/ות נשים וטכנאיות אולטרסאונד


פרופ' ערן הדר, מנהל היחידה לרפואת האם והעובר ומנהל המוקד לאולטרסאונד ביתי בבית החולים בילינסון מסביר: "הצוות שלנו מיומן בפענוח הסרטונים שמעבירות המטופלות. הצוותים הרפואיים צופים בסרטוני הבדיקה ונותנים תשובות, ומלווים מרחוק את האימהות שבדרך ככל שנדרש.  זאת בנוסף לליווי ההיריון השגרתי שניתן בקופת החולים במסגרת סל ההיריון.

יש נשים שאומרות לי שהן לא מבינות איך הן היו בהיריון קודם בלי המכשיר הזה. יש נשים שמנצלות את כל 50 הבדיקות במסגרת השירות משום שהן באמת זקוקות לשכבת הביטחון הנוספת הזו. נשים אחרות עורכות בדיקות בתדירות נמוכה יותר, וגם הן מרוצות מכך שהן לא צריכות לחכות שבועיים-שלושה, לפעמים אפילו חודש בין ביקורת לביקורת. מלבד הצד הרפואי, יש גם את חווית ההיריון מהצד הרגשי. דמיינו מצב שבו מטופלת בהיריון שני יושבת בשישי בערב בבית ועושה שיתוף מסך מהטלפון למסך הגדול. היא יושבת על הספה לצד בעלה, עם אימא שלה ובנה הבכור בן השלוש, וכולם יושבים ורואים את העובר. זו ממש חוויה חדשה שלא הייתה קיימת בעבר".

**המעקב באמצעות מכשיר האולטרסאונד מרחוק, אינו מחליף את הבדיקות והמעקב המומלצים לאישה ההרה ע"י משרד הבריאות.​

לפרטים ולרכישה הקליקו כאן.​

האם תוכן זה היה מועיל?