חדשות ומחקרים בסורוקה

סדנת בישול חוויתית לסטז'רים בסורוקה

ירקות ממולאים בגבינות ומטוגנים בציפוי פריך, פוקצ'ות, קלצונה וסלטים בבחירה אישית...

​סטז'רים בסורוקה הופתעו השבוע בסדנת בישול בהנחיית השף קובי מזרחי וחדר האוכל בסורוקה הפך במשך כמה שעות להיכל בישול צבעוני ושמח 

 סדנת בישול חוויתית לסטז'רים בסורוקה.jpg

40 סטז'רים בסורוקה, הרגילים לעבודה קשה ואינטנסיבית, הופתעו בסדנת בישול חווייתית ויצאו מהשגרה ליום אחד. את הסדנה  העביר קובי מזרחי, יועץ קולינרי ושף, שהדרים בהתנדבות לסורוקה  ושיתף אותם בפעילות גיבוש מיוחדת וחוויתית.

הפעילות היא יוזמה של צוות ועדת סטז' והתמחות בסורוקה: פרופ' אייל שיינר יו"ר הועדה, ד"ר חנה קרימקו אחראית סטז'רים וקרן ממן מזכירת הועדה שקיבלו את ברכתה של ד"ר ניצה היימן נוימן סגנית מנהל המרכז הרפואי סורוקה.

בתחילת הפעילות, הסביר השף קובי מזרחי לסטז'רים על סוגי המזון שעומדים לרשותם ועל אפשרויות השימוש בהם ונתן דוגמאות למתכונים ולאלתורים אפשריים.

כל הסטז'רים בסדנה עבדו בהתמסרות ובשיתוף פעולה מלא והתוצאה הייתה שולחן צבעוני ערוך ועשיר בכל טוב: ירקות ממולאים, פסטות, רביולי, פוקצ'ות, קלצונה, סלט חלומי ועוד.

הסטז'רים הודו על הפעילות המהנה לוועדת סטז' ולצוות המטבח בסורוקה וציינו שביום זה הם הוטענו באנרגיות חדשות להמשך.