פורסם בראשונה: 19.11.2020
השבוע נוספו לתפריט בית החולים סלטים מורכבים ואישיים כמנה עיקרית בצבעים מגרים ובמגוון רטבים. סלטים צמחוניים בריאים במיוחד וגם סלטים מורכבים ועשירים עם עוף מוקפץ לאוהבי הבשר.
צוות מטבח בית חולים כרמל עם השף עופר פישמן ומנהל המטבח חביב בנאי לא מפסיקים להפתיע עם מנות חדשות וטעמים חדשים ומרגשים. השבוע נוספו לתפריט בית החולים סלטים מורכבים ואישיים כמנה עיקרית בצבעים מגרים ובמגוון רטבים. סלטים צמחוניים בריאים במיוחד וגם סלטים מורכבים ועשירים עם עוף מוקפץ לאוהבי הבשר. בנוסף הגישו השפים של כרמל סנדויץ' תוניסאי (פריקסה) באפיה מקומית ובטעם גן עדן, כריך עם רצועות בקר צלוי בתנור, מנת עוף מעושן על פריקי ועוד שפע של מנות עשירות וטעימות במיוחד.
עוז יאיר מנהל המערך הלוגיסטי של כרמל הוסיף ואמר "אנחנו לא שוקטים על השמרים במטבח שלנו בכרמל. יחד עם צוות השפים האופים והקונדוקטורים הנהדר שלנו אנו משקיעים בפיתוח מנות חדשות בדגש על מנות בריאות ללא טיגון ושמן, מנות מפוקחות ומומלצות על ידי צוות הדיאטניות שלנו וכמובן מנות טעימות ועשירות שיעשירו את חווית ההסעדה של המטופלים והעובדים שלנו בכרמל".
בתמונות – השף עופר פישמן ומנהל המטבח חביב בנאי והמנות החדשות קרדיט – צילום אלי דדון* התמונות חופשיות מזכויות לשימוש
לתשומת ליבך, השימוש באפשרויות השונות של "פייסבוק" עשוי לשתף את המידע עם אחרים
ביה"ח כרמל ורופאיו מגישים לכם קהילת פורומים רפואיים במגוון רחב של נושאים שבהם ניתן לשאול שאלות אינפורמטיביות און-ליין ולקבל מענה מהיר ומקצועי ממיטב רופאי המרכז הרפואי "כרמל" - לחצו כאן למעבר לפורומים!