מרכז רפואי כרמל, חיפה

trueבתי חולים > כרמל > מרכז רפואי כרמל, חיפה > חדשות הכרמל > כרמל למען ילדי העובדים

כרמל למען ילדי העובדים

בכרמל החליטו לפנק את ילדי העובדים והפיקו עבורם סדנת בישול ואפיה חגיגית. מנהל המטבח עופר פישמן יחד עם דיאטנית בית החולים לירון כהן אזולאי הרימו לילדי עובדי בית החולים, סדנה מדליקה עם מתכונים קלים וטעימים תוך שילוב עצות לאוכל בריא ותזונה מגוונת.

פורסם בראשונה: 25.05.2021

  • מאת:
  • מרכז רפואי כרמל, חיפה
מנהל המטבח עופר פישמן והדיאטנית לירון בסדנה. צילום - אלי דדון

בכרמל דואגים לילדי העובדים

אהוד פקלר מנהל משאבי אנוש "ילדי העובדים שלנו הם חלק בלתי נפרד ממשפחת כרמל ואנחנו שמחים להעניק ולשתף אותם יחד עם ההורים בפעילות מגבשת ומהנה".

סהר רומנו רק בת 9.5 אבל היא מאוד אוהבת את ריחות המטבח האפיה והבישול. השבוע סהר ועוד עשרות ילדי עובדי בית חולים כרמל השתתפו בסדנת בישול ואפיה מדליקה ומיוחדת שהפיק בית חולים כרמל לטובת ילדי העובדים.

הילדה סהר רומנו בסדנה. צילום - אלי דדון

רנית רומנו אימא של סהר ראש צוות אשפוז יום בבית חולים כרמל מספרת, "כששמעתי על סדנת הבישול והאפיה לילדי העובדים מיד נדלקתי וחיברתי את סהר שלי לסדנה". "הסדנה היתה יוצאת מהכלל עשירה קלילה ומאוד מלמדת, סהר שלי יחד עם כל המשתתפים נהנו עד השמיים. אני עובדת בכרמל כבר 20 שנה", מספרת רנית. "יש כאן אוירה של משפחה אחת גדולה תמיד חושבים לא רק עלינו כעובדים אלה גם על הילדים שלנו וזה מחמם את הלב". 

הסדנה החגיגית היא פרי יוזמה משותפת של היחידה לתזונה וצוות המטבח של בית החולים. הסדנא הועברה ושודרה בזום בלייב מחדר האוכל של בית החולים ישירות לבתיהם של עשרות ילדי העובדים. את הסדנה הנחו והובילו בכישרון רב עופר פישמן מנהל מערך ההסעדה בכרמל ולירון כהן אזולאי דיאטנית מובילה ביחידה לתזונה של בית החולים. לצורך הפקת הסדנה חדר האוכל של בית החולים קושט ושולחן חגיגי מלא כל טוב הוכן לכבוד האירוע. חדר האוכל ניראה כמו סט צילום מפואר של התוכנית "מסטר שף" מהטלוויזיה.

"החיבור של בישול וילדים עובד תמיד נהדר, אמר עופר פישמן מנהל המטבח, בחרנו מתכונים קלילים טעימים ופשוטים להכנה ואני שמח שהילדים התחברו ואהבו".

עופר ולירון הכינו, יחד עם הילדים, מתכונים מלוחים ומתוקים: טורטי-פיצה, כדורי גבינה קינוחי כוסות צבעוניים וטעימים במיוחד ועל הדרך חילקו עצות טובות לבישול בריא ותזונה מגוונת. הילדים החמודים שיתפו פעולה והשוויצו בתוצרים הטעימים שהתקבלו כל אחד מהמטבח הביתי שלו. 

דקלה אופיר מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה. צילום - אלי דדון

בבוקר הסדנה ועל רקע המצב הביטחוני, יזמו דקלה אופיר בירמן מנהלת היחידה לתזונה ואהוד פקלר מנהל משאבי אנוש בכרמל, פנייה מרגשת למנהלת משאבי אנוש של כללית במחוז דרום. וכך אל ילדי העובדים בכרמל הצטרפו גם חלק מילדי העובדים של מחוז דרום, שנהנו משעה של הפוגה משגרת יומם המורכבת. 

מחשוב כרמל בהובלת עינב עזרי ולודה כספי ממחלקת או"ש ומחשוב, הובילו ותפעלו בהצלחה את כל החלק הטכני של צילום האירוע ודאגו שכולם ישמעו וייראו היטב.

התגובות של הילדים והעובדים הנלהבות לא איחרו לבוא, וכולם שמחו על ההזדמנות לזמן איכות משותף וטעים עם הילדים.
"הסדנה עברה בהצלחה רבה, סיכם אהוד פקלר מנהל משאבי אנוש "ואנחנו בהחלט בודקים אפשרות להפוך אותה למסורת מוצלחת".

 

בתמונות:
מנהל המטבח עופר פישמן והדיאטנית לירון בסדנה
הילדה סהר רומנו בסדנה
דקלה אופיר מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה
קרדיט צילום – צילום אלי דדון
* התמונות חופשיות מזכויות לשימוש

האם תוכן זה היה מועיל?

אני רוצה...

הדפס

שלח לחבר